{0} reviews | Schrijf review

Artemis Schoonheidsinstituut
Borsbeek - Over Etiney Cosmetics

Corneel Smitslei 59
2150 Borsbeek

03 366 30 33
     

Schoonheidsinstituut Artemis: voor uw natuurlijk evenwicht

Schoonheidsverzorging op uw lijf geschreven

Soms zou u opnieuw als een baby op de wereld willen verschijnen: met een zacht, onbeschadigd velletje. Christine Huybrechts van schoonheidsinstituut Artemis genereert dat effect met de perfecte huidverzorging. Een natuurlijke behandeling met oliën en plantenconcentraten, een lifting met collageen of een peeling met açaibes en duindoorn?

 

Al dertig jaar lang zet Christine haar kundige handen in om uw lichaam te verkwikken: huid- en nagelverzorging, ontharing, make-up, lichaamspeeling, pakking met een warmtedeken, hulp bij afslanken of een energetische behandeling om uw natuurlijke evenwicht terug te vinden.

 

Massage met een visie

Bij een massage droomt u weg van exotische oorden. Bij Christine Huybrechts van schoonheidsinstituut Artemis is dat zelfs letterlijk: ze integreert technieken uit zowat alle continenten. En combineert die meestal met een infraroodbehandeling om uw bloedsomloop te stimuleren en uw spieren soepel te houden.

 

Christine beschouwt lichaam en geest als een onafscheidelijk geheel, en laat zich inspireren door de energieleer van het Japanse Reiki.

 

Krachtig biologisch

Eet u geen gemanipuleerde producten? Dan wilt u die al helemáál niet op uw lichaam smeren. Schoonheidsinstituut Artemis gebruikt Etiney Cosmetics: natuurcosmetica met een biokeurmerk. Het beste voor het milieu, voor de dieren en – uiteraard – voor uzelf.

 

Een schoonheidsverzorging of massage met volledig natuurlijke producten? Reserveer uw sessie bij schoonheidsinstituut Artemis of vraag uw kennismakingsbehandeling met korting aan! Ook voor mannen – uiteraard.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Ik werk uitsluitend na afspraak. Om rustig te kunnen genieten van uw verzorging, staat het antwoordapparaat aan tijdens de behandelingen. Avondservice op dinsdag en donderdag avond. Reserveer 24h/24h online op onze website!

Ik werk uitsluitend na afspraak. Om rustig te kunnen genieten van uw verzorging, staat het antwoordapparaat aan tijdens de behandelingen. Avondservice op dinsdag en donderdag avond.

Reserveer 24h/24h online op onze website!

 Bereken route